QUICKTIDER - TID SAMME DAG


Pr 1/9 starter vi igen med åbne quicktider.

En quick (kvik) tid er en hurtig tid til en kortere og ukompliceret problemstilling. Den er derfor ikke brugbar til attester, kontroller, psykiske problemstillinger el lign.

Vi har dagligt quicktid fra kl. 9 - 10, og man kan da blive set hos en læge eller sygeplejerske efter tur. I skal indscanne jeres kort og henvende jer i skranken hos sekretæren tidligst fra kl. 8.45 og senest kl. 9.30.

DET ER MEGET VIGTIGT, AT I IKKE KOMMER I LÆGEHUSET MED CORONASYMPTOMER
(feber, hoste, halssmerter, forkølelse, mm) uanset om man er vaccineret eller tidligere smittet. Her kan I ringe til lægehuset eller bruge vores åbne videokonsultation i samme tidsrum. 


Vi er fortsat restriktive, da der kan opholde sig mange patienter og meget syge patienter i venteværelset, og da vi frygter at skulle lukke, hvis en smittet patient har bevæget sig rundt i venteværelserne.

Nogle konsultationer kan klares telefonisk eller via video-konsultation. Aftal med sekretæren, hvad der passer bedst for dig og din situation. 


Vi takker i øvrigt for et rigtigt godt samarbejde i forbindelse med alle restriktionerne og reglerne i det forløbne år og håber på, at vi langsomt begynder at nærme os normale tilstande.